8. martie 2021

it-daily.net: Găsirea nearshore a prestatorului de servicii IT potrivit în vremuri de pandemie

Pandemia a dat un impuls impresionant telemuncii. În acest context, locurile de muncă de tip nearshore din domeniul IT intră și mai mult în atenția CIO decât o făceau până acum.

Cum pot găsi companiile prestatorul potrivit de servicii IT în vreme de pandemie? Gustav Bruckner, administratorul OTIS Consulting, oferă consultanță responsabililor IT în privința căutării unor prestatori potriviți de servicii SAP/IT în regim de nearshore.

Datorită potențialului IT excelent, consultanța se concentrează asupra României. Specializările sunt dintre cele mai variate: SAP, Oracle, dezvoltare și programare software, servicii de IoT, e-commerce, Cloud sunt printre cele mai căutate. Câțiva prestatori de servicii IT s-au specializat pe proiecte de implementare S/4HANA și faza corespunzătoare de technology stack, adică întreg ecosistemul de date. Astfel, externalizarea de servicii IT în România ia amploare în această perioadă de pandemie. 

Aflați mai departe în articol realizat de redacția  it-daily .net cum pot fi depășite obstacolele în găsirea unui partener nearshore.

Articol pentru download:

Găsirea nearshore a prestatorului de servicii IT potrivit în vremuri de pandemie