CONSULTANŢĂ ŞI SERVICII

Nearshore IT-Outsourcing

Cine are posibilitatea de a gestiona în mod flexibil domeniul informatic, este pregătit pentru orice provocare. Companiile din regiunea DACH (Germania, Austria, Elveția) aleg să externalizeze nearshore, adică într-o țară apropiată, cum ar fi România. Datorită experienţei şi a know-how-ului acumulat în timp, recomandăm partenerii potriviţi pentru proiectele de outsourcing.  În plus, OTIS Consulting se poate implică în faza contractuală şi cea de tranziţie.

Aflați mai multe

Modele de operatori

O formă specială de cooperare în domeniul IT o reprezintă contractele de tip BOT (Built, Operate, Transfer) pe care le iniţiem. Compania beneficiară atribuie anumite servicii speciale de IT către un prestator român de servicii informatice . Acesta preia mai întâi serviciile IT respective şi apoi le exploatează în regie proprie. După o anumită perioadă, serviciile pot fi restituite companiei.

Aflați mai multe

Înfiinţări de societăţi comerciale

Cei care plănuiesc înfiinţarea unei societăţi comerciale în România, doresc adesea să profite de facilităţi fiscale sau de forţa de muncă calificată şi mai puţin costisitoare. OTIS Consulting oferă consultanţă şi asistenţă pentru a înființa rapid o societate comercială în România.

Aflați mai multe

Fuziuni și Achiziții (M&A)

OTIS Consulting vă ajută să găsiți echipa potrivită pentru a planifica și implementa cu succes întregul proces de fuziune sau achiziție încă din faza de pregătire. Dintr-o multitudine de candidaţi interesanţi, identificăm societăţile potrivite, le supunem unei analize de tip benchmark şi le clasificăm în funcţie de criterii stabilite în prealabil de comun acord.

Aflați mai multe

Intermedierea personalului

În regiunea DACH, în domeniului IT lipsesc cadrele de conducere şi specialiştii. OTIS Consulting acoperă  această nevoie cu specialişti IT din România. Misiunea noastră este să găsim acei specialiști IT și să le oferim cadrul optim pentru dezvoltarea lor și a companiei angajatoare.

Aflați mai multe