Intermedierea personalului

În regiunea DACH, în domeniului IT lipsesc cadrele de conducere şi specialiştii. OTIS Consulting acoperă  acest gol cu specialişti IT din România. Aceştia beneficiază de o pregătire tehnică şi informatică foarte bună, sunt deosebit de motivaţi şi dispun, încă din anii studenției, de o experienţă valoroasă în domeniul IT.

Pe parcursul celor 18+ ani de experiență în domeniu, am cunoscut numeroşi oameni pasionaţi de IT, talentaţi, plini de angajament. I-am însoţit şi promovat pe mulţi dintre ei în diferite funcţii. Punem la dispoziție clienților noștri peste 10.000 de specialişti din baza noastră de date actualizată constant. Cei pe care îi recomandăm şi intermediem sunt selectaţi cu mare atenţie după interviuri detaliate.

Succesul clienților noștri este și succesul nostru. Misiunea noastră este să găsim acei specialiști IT și să le oferim cadrul optim de dezvoltare pentru ei și compania angajatoare. Companiile inovative care pun accentul pe tehnologie obţin prin servicii IT nu doar un avantaj faţă de concurenţă, ci și creșterea potențialului şi dezvoltarea de noi activităţi comerciale.

Ideile care astăzi se află încă în mintea unor tineri creativi, pasionaţi de informatică pot declanşa mâine transformări majore. Iar OTIS Consulting este partnerul de încredere al companiilor care au nevoie de personal capabil de inovare și creștere.

Căutați talente în domeniul IT din România? Contactați-ne, vă putem ajuta.