Nearshore IT-Outsourcing

Cine are posibilitatea de a gestiona în mod flexibil domeniul informatic, este pregătit pentru orice provocare. Narshore IT-Outsourcing reprezintă o procedură consacrată în acest sens. Companiile îşi pot îmbunătăţi calitatea serviciilor şi pot economisi costuri, pot creşte controlabilitatea, scalabilitatea şi capacitatea de inovare a sistemelor IT.

Depinde în mod decisiv de implementarea operativă dacă IT-Outsourcing va reprezenta un succes în România. Procesele noastre consacrate reprezintă baza pentru externalizări de succes. Datorită experienţei şi a know-how-ului acumulat în timp alegem partenerii potriviţi pentru outsurcing.  În plus, OTIS Consulting se implică în faza contractuală şi cea de tranziţie.

Câteodată, serviciile IT externalizate se întorc în propria companie. Acest insourcing decurge de regulă fără probleme, dacă partenerii s-au înţeles în prealabil asupra acestei opţiuni. Companiile preiau de exemplu de la prestatorul de servicii externalizate infractructura completă, echipa IT  gata formată şi pachetul de servicii IT, organizându-le de aici încolo în regie proprie.