Filozofie

Cu o experiență în spate din 2003, misiunea OTIS Consulting este să reunească tot ce este mai bun din domeniul IT european.

Prin serviciile oferite de OTIS Consulting, cererea companiilor din DACH de servicii IT specializate se întâlnește mai rapid şi mai eficient cu oferta masivă şi diversificată în domeniul IT din România.

OTIS înseamnă  Outsourcing, Telecommunication, Information, Technology şi Sales.

Odată cu creşterea cerinţelor clienţilor, OTIS Consulting și-a extins paleta de servicii . Am clădit relații puternice cu multe firme de IT din România. Indiferent de cerințele specifice de outsurcing noi găsim pentru dumneavoastă cei mai buni parteneri români de nearshoring. Punem accentul pe lângă know-how-ul tehnologic şi adaptat specificului ţării şi pe competenţele creative, axate pe elaborarea unor soluţii optime. Oferim clienţilor consultanţă, asistenţă la nevoie, dar şi pe termen lung.

Filozofia noastră, We Connect the Best IT înseamnă livrarea acelui serviciu care răspunde cel mai bine cerinţelor concrete ale clientului din perspectiva acestuia. Calea către atingerea acestui obiectiv este marcată de profesionalism, obiectivitate şi experiență. Toată munca și experiența acumulată susțin eforturile de a conecta nevoile din domeniul IT cu resursele celor mai buni din acest domeniu.

Aveți un nou proiect de IT și căutați un partener pentru externalizarea serviciilor de IT outsourcing nearshore? Contactați-ne, vă putem ajuta.