Filozofie

De la înfiinţarea în anul 2003, OTIS Consulting a urmărit cu consecvenţă să reunească tot ce este mai bun din lumile IT europene. Astfel se întâlnesc mai rapid şi mai eficient cererea holdingurilor de servicii IT specializate şi oferta masivă şi diversificată în domeniul IT din România.

OTIS înseamnă  Outsourcing, Telecommunication, Information Technology şi Sales. Odată cu creşterea cerinţelor  clienţilor, societatea de consultanţă şi servicii şi-a extins însă paleta de servicii. Noi găsim pentru outsurcing şi cerinţele sale specifice  cei mai buni parteneri români de nearshoring. Oferim  clienţilor consultanţă asistenţă extinsă şi pe termen lung.

În acest scop punem accentul pe lângă know-how-ul tehnologic şi adaptat specificului ţării  şi pe competenţele creative, axate pe elaborarea unor soluţii optime.

„We Connect the Best IT“  înseamnă pe de o parte acel serviciu care răspunde cel mai bine cerinţelor concrete ale clientului din perspectiva acestuia. Calea către atingerea acestui obiectiv este marcată de discreţie, obiectivitate şi independenţă. Pe de altă parte, promisiunea noastră înseamnă şi conectarea necesarului de IT cu resursele celor mai buni din domeniu.