Înfiinţarea unei societăți comerciale

Beneficiile unei societăți comerciale în România

Cei care plănuiesc înfiinţarea unei societăţi comerciale în România, doresc adesea să profite de facilităţi fiscale sau de forţa de muncă calificată şi mai puţin costisitoare.

Pentru domeniul IT, România este o țară cu un potențial imens în acest sector.  Programatorii sunt motivaţi şi calificaţi, vorbesc fluent mai multe limbi străine (limba engleză, germană, italiană, spaniolă, etc.). Aceștia vin la pachet cu experienţă în funcţiile pe care le ocupă, lucrează cu diverse tehnologii, limbaje de programare, aplicaţii şi reţele.  Specialiștii IT din România stăpânesc cu succes sisteme și soluții, cum ar fi: Database, ERP, CRM, SPS, Cloud, etc.

Consultanță și asistență

Mulţi dintre paşii necesari pentru constituirea unei societăţi comericale în România corespund practicii uzuale. Există totuși și alţi factori care îi pot pune însă în dificultate pe asociaţii fondatori. OTIS Consulting oferă consultanţă şi asistenţă pentru a înființa rapid o societate comercială în România.

Cum procedăm?

Înainte ca fondatorii să treacă prin toate procedurile necesare, OTIS Consulting cercetează variante pentru sediu şi infrastructură. Vă ajutăm de asemenea la căutarea specialiştilor IT, a altor cadre de specialitate şi salariaţi. În plus, stabilim primele contacte cu potenţialii furnizori, parteneri de afaceri şi cu autorităţile locale.

Doriți să deschideți o societate comercială în România și aveți nevoie de ajutor cu procedurile? Contactați-ne, vă putem ajuta.