OTIS Consulting – We Connect the Best IT

OTIS Consulting – partener de încredere pentru Nearshore IT-Outsourcing

Ajutăm companiile din regiunea DACH (Germania-Austria-Elveția) să intre în contact rapid cu cei mai potriviți furnizori de servicii IT din România.

Cu o experiență în domeniu de peste 18 ani, OTIS Consulting are în prezent 40 + de parteneri furnizori de servicii IT. Legăturile puternice și îndelungate cu firmele IT din România ne permit să oferim companiilor din DACH cele mai bune soluții pentru externalizarea serviciilor de IT, în special SAP, Microsoft, Oracle, dezvoltarea de aplicații mobile, servicii de mentenanță și suport.

Conform principului nostru de bază, We Connect the Best IT, succesul clienților este și succesul nostru.

Vedeți cine ne recomandă


Consultanță și Servicii

Nearshore IT-Outsourcing

Cine are posibilitatea de a gestiona în mod flexibil domeniul informatic, este pregătit pentru orice provocare. Narshore IT-Outsourcing reprezintă o procedură consacrată în acest sens.  Companiile îşi pot îmbunătăţi calitatea serviciilor şi pot economisi costuri, pot creşte controlabilitatea, scalabilitatea şi capacitatea de inovare a sistemelor IT.

Mai mult

Modele de operatori

O formă specială a cooperării în domeniul IT o reprezintă BOT-urile (Built, Operate, Transfer), pe care le iniţiăm. Compania beneficiară atribuie în acest sens anumite servicii speciale de IT către un prestator român de servicii informatice . Acesta preia mai întâi serviciile IT respective şi apoi le exploatează în regie proprie.După o anumită perioadă, serviciile pot fi restituite companiei.

Mai mult

Înfiinţări de societăţi comerciale

Cei care plănuiesc înfiinţarea unei societăţi comerciale în România, doresc adesea să profite de facilităţi fiscale sau de forţa de muncă calificată şi mai puţin costisitoare. Pe alţii îi atrage cea mai mare piaţă din Europa de Est, raportată la numărul de locuitori, sau numeroasele bogăţii culturale, ale solului şi ale naturii. Ţara este deosebit de atractivă şi datorită poziţiei geografice, la confluenţa dintre Europa de Vest şi Centrală pe de o parte şi Asia pe de altă parte.

Mai mult

Mergers & Acquisitions

OTIS Consulting îşi pune la dispoziţie expertiza în IT şi experienţa în România încă din faza de pregătire a proceselor de fuziune şi achiziţie.  Dintr-o multitudine de candidaţi interesanţi, identificăm societăţile potrivite, le supunem unei analize de tip benchmark şi le clasificăm în funcţie de criterii stabilite în prealabil de comun acord.

Mai mult

Intermedierea personalului

În zona holdingurilor, domeniului IT îi lipsesc încă  la nivel destul de general cadrele de conducere şi specialiştii.  OTIS Consulting acoperă  acest gol cu specialişti IT din România. Aceştia beneficiază de o pregătire tehnică şi informatică foarte bună, sunt deosebit de motivaţi şi dispun încă din anii primei tinereţi de experienţă importantă în IT.

Mai mult